HomeMapa SerwisuKontakt
» Wyszukiwarka

EKSTRAKTY NATURALNE

EKSTRAKTY NATURALNE
 
Lp.
NAZWA ASORTYMENTU
CHARAKTERYSTKYTKA
DOZA
[g/1kg g.w.]
1
Aromat chrzanu 8 %
Preparat olejowy. Niezastąpiony w przetwórstwie mięsnym ze względu brak aktywności enzyma-tycznej występującej w  przypadku stosowania chrzanu świeżego. Stosowany razem z mieszanką przyprawową „Chrzanowa mix” daje wykwintne wyroby doskonale nadające się do grzania i grillowania. Może być stosowany do wyrobu metek oraz salcesonów.
5-6
2
Aromat chrzanu 4 %
Preparat olejowy. Niezastąpiony w  przetwórstwie mięsnym ze względu brak aktywności enzyma-tycznej występującej w przypadku stosowania chrzanu świeżego. Stosowany razem z mieszanką przyprawową „Chrzanowa mix” daje wykwintne wyroby doskonale nadające się do grzania i grillowania. Może być stosowany do wyrobu metek oraz salcesonów.
10-12
3 Aromat grzybów leśnych Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej. Termostabilny polecamy do produkcji pasztetów.  0,5-1 
3 Ekstrakt pieprzu cz.
Doskonały ekstrakt uzyskany z najlepszych jakościowo ziaren. Zapewnia czystość mikro-biologiczną produktu oraz stały,niezmienny smak i zapach.
 
0,3-1,5
4 Ekstrakt bazylii Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
5 Ekstrakt curry Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
6 Ekstrakt czosnku  Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.    
7 Ekstrakt gałki muszkatołowej Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
8 Ekstrakt goździka Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
10 Ekstrakt jałowca Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
11 Ekstrakt kminku Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
12 Ekstrakt kolendry Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
13 Ekstrakt liścia laurowego Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
14 Ekstrakt majeranku Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
15 Ekstrakt oregano Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
16 Ekstrakt papryki słodkiej                                            ( barwiący) O wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
17 Ekstrakt selera Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
18 Ekstrakt tymianku Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
19 Ekstrakt ziela angielskiego Bardzo aromatyczny o wysokiej koncentracji naturalny ekstrakt. Nie zawiera soli oraz żadnych środków wzmacniających smak i zapach. Zastosowanie: do produkcji mieszanek przyprawowych, posypek, marynat, zup lub sosów (w proszku) lub bezpośredniej produkcji mięsnej, rybnej, garmażeryjnej.  
 
 
UWAGA
Dostawy poniżej 25 kg realizowane są na koszt odbiorcy
 

 

Zakład Produkcjno-Handlowy "CORSO"; Pl. Powstańców Wlkp. 25/4; 64-410 Sieraków Wlkp.;  tel. +48 61 29 52 441  email: kontakt@zphcorso.pl